Franța vrea să crească ritmul reformelor

0

Franța vrea să crească ritmul reformelor
Ar trebui ca și economia Franței să o ia din loc. După măsurile anterioare ce nu au dat roade, președintele Hollande anunță acum un pachet de stimulente și alte reforme. Francezii,cu toate acestea, prezintă îndoieli în creștere cu privire la politica sa.

Creștere economică zero procente și investiții de afaceri în continuă scădere. Politica economică a președintelui francez François Hollande de până acum arată prea puține succese notabile. Antreprenorii critică faptul că reformele adoptate până în prezent nu merg suficient de departe, în timp ce altele impun o schimbare imediată, desigur pentru o politică orientată spre cerere.

Și ce dacă Hollande a greșit? Se întreabă cotidianul de stânga Liberation, pe coperta sa de la începutul acestei săptămâni. Este clar că tot mai mulți francezi doresc ca guvernul să facă ceea ce este corect față de creșterea economică slabă și față de șomajul record. Potrivit unui studiu realizat în weekend, fiecare al cincilea francez nu mai crede în prezent că politica actuală de criză a președintelui va da roade.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Frankreich-will-Reformtempo-erhoehen-article13458491.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 90