FRAUDELE AVIVA S-AU DUBLAT IN 2013 IN ANGLIA

 

pa-12229725

Fraudele în asigurări auto sunt duble faţă de 2013 în Marea Britanie
Fraudele în asigurari auto au crescut cu 51% anul trecut, în conformitate cu una dintre cele mai mari firme de asigurări auto din Marea Britanie. Aviva, care asigură una din 10 masini din Marea Britanie, a detectat aproximativ 820 “accidente induse”, în 2013. Aceste accidente falsificate au dus la aproximativ 2.200 de cereri frauduloase de vătămare corporală, în funcție de Aviva. De obicei, accidentele sunt cauzate în mod deliberat de grupuri care depun cereri de despăgubire la noroc.
Costul compensației este suportat de către clienții de asigurare auto cinstiti prin cresterea primelor. Compania a emis un video care arată un incident fraudulos, filmat de o camera instalată pe vehiculul unuia dintre clienţi. Se crede că o represiune crescândă cu privire la cererile speculative este determinată de infractori pentru a crea accidente reale, unde pot indica mai multe dovezi convingătoare. Asiguratorii cer schimbul de informații cu privire la reclamanți și o colaborare mai strânsă cu poliția. Aviva spune că riscul ca automobiliștii să fie uciși, ca urmare a unor accidente induse este în creștere.
Compania se confruntă cu peste 6.000 de cereri de prejudiciu suspecte de diferite tipuri legate de cunoscute domenii de fraudă. Aceasta avertizează conducătorii auto să fie mai atenţi în intersecții și puncte de trecere, în cazul în care multe dintre accidente sunt reale.
http://www.bbc.com/news/business-27885289

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =