Furnizorii din panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa se reunesc, în martie 2017, la GastroPan

gp_20141
Furnizorii din industria de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa se reunesc, în perioada 23-25 martie 2017, la Sibiu, în cadrul expoziției internaționale GastroPan, potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis, vineri.

‘Pentru GastroPan 2017, furnizorii au ocupat deja marea majoritate a suprafeței expoziționale de peste 7.000 mp, iar faptul că mare parte dintre ei au ales să majoreze suprafețele închiriate confirmă succesul avut în ediția precedentă și anunță o participare activă pentru 2017, se menționează în comunicat.

Potrivit organizatorilor, unul dintre principalele avantaje oferite de GastroPan este gradul ridicat de specializare a celor care vizitează expoziția, publicul vizitator fiind atent selectat: antreprenori și manageri din domeniile vizate, operatori și factori de decizii din brutării, cofetării, restaurante, hoteluri și alte unități HoReCa.

‘Feedback-urile primite de la expozanții edițiilor anterioare au subliniat importanța pe care a avut-o pentru firmele expozante selectarea vizitatorilor și folosirea eficientă a timpului petrecut la GastroPan, pentru discuții comerciale și tehnice. Ultima ediție a târgului a atras 133 de expozanți din 25 de țări, de pe 4 continente, pe standurile expozanților concretizându-se afaceri estimate la peste cinci milioane de euro în timpul celor 3 zile de expoziție, însă valoarea beneficiilor pe termen lung în urma negocierilor și a colaborărilor începute la GastroPan se ridică la peste 50 de milioane de euro’, mai precizează organizatorii.

Totodată, numărul vizitatorilor crește în fiecare an, ultimele 3 ediții ale expoziției fiind vizitate de peste 20.000 de persoane din domeniu.

‘Oferta de produse și servicii pe care expozanții o pregătesc pentru vizitatorii GastroPan cuprinde cele mai noi inovații din domeniile în care activează, precum și cele mai căutate soluții pentru clienții lor’, se mai arată în documentul citat.

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Sibiu, în perioada 23-25 martie 2017. Cea de-a 9-a ediție a expoziției, un eveniment tip B2B, va prezenta numeroase soluții și tehnologii profesionale oferite de cei mai de seamă furnizori din industrie, veniți din toate colțurile lumii. Pe o suprafață de peste 7.000 mp, va fi expusă cea mai diversificată gamă de produse, soluții și tehnologii existente pe piață: de la echipamente și tehnologiile cele mai moderne, materii prime și accesorii inovatoare, produse și servicii IT, soluții de igienizare, până la ambalaje și accesorii pentru decorarea torturilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 26