FuroSystems lansează două biciclete electrice noi: Folding și Mountain

 

FuroSystems este un start-up cu sediul la Londra care lansează două biciclete electrice noi pe bază de carbon: una care se pliază și un mountain bike. Ambiția FuroSystems a fost de a concepe două biciclete electrice ultra-ușoare și foarte elegante cu cadre puternice din fibră de caron, care ascund toate componentele electronice și cablurile și fac toate acestea pentru un preț foarte competitiv.

Ambele biclcete electrice sunt de calitate superioară, prezintă motoare cu amplasare centrală și autonomie deosebită. Acestea sunt disponibile pentru pre-comandă pe pagina web a FuroSystems. Ambele modele arată superb și par să fie o prezență notabilă pe piața bicicletelor electrice. FX Folding E-Bike este prima bicicletă electrică pliabilă realizată din fibră de carbon. Fibra de carbon face cadrul să fie foarte puternic, dar este un material atât de ușor încât bicicleta are o greutate totală de doar 14 kilograme. Poate fi pliată în trei pași simpli și este propulsată de un motor BAFANG de 250W, amplasat pe spate, precum și de o baterie cu 8,7 Ah, folosind cele mai noi celule disponibile pe piață.

Acest lucru se traduce într-o autonomie de 45 km în ritm normal. FX este echipată cu frâne hidraulice cu disc, marca Shimano, pentru o precizie cât mai mare la frânare. Prezintă de asemenea o cutie de viteze Shimano cu 9 trepte, ceea ce va permite utilizatorilor să folosească FX-ul ca și pe o bicicletă obișnuită dacă bateria se epuizează. Toate aceste caracteristici se completează reciproc pentru a crea una dintre cele mai ușoare și versatile biciclete electrice de pe piață.

FX arată ca orice altă bicicletă pliabilă, pentru că bateria arată mai degrabă ca o trusă de scule elegantă. FX E-Bike poate fi luată pe sus și purtată prin traficul urban, prin autobuze sau trenuri, efectiv oriunde. Designul unic al bicicletei include o formă relativ slim, spre deosebire de multe biciclete similare. FX este o bicicletă pliabilă care poate fi foarte ușor de manevrat atât în stare pliată cât și în mărime normală. Pe scurt, obiectivul FX este de a oferi o bicicletă cât mai elegantă, versatilă și practică pentru efectuarea navetei zilnice, oferind în același timp caracteristici high-tech la un preț avantajos.

http://electricbikeblog.com/furosystems-carbon-e-bikes/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1