Furt de 1 milion de dolari la Magic Leap

Se pare că inventarea unor tehnologii unice și strângerea de fonduri de miliarde de dolari par să fie sarcinile ușoare pentru Magic Leap, pentru că un raport a apărut recent în presă privind un nou proces legal pentru compania cu sediul în Florida.

Într-un articol postat pe data de 2 martie, cei de la Business Insider pretind că au văzut o plângere la poliție, înaintată de compania Magic Leap, care menționează numele unui angajat și al unei companii de recrutare externă. Se spune despre raport că include pretenții de 1 milion de dolari, care ar fi fost furați de la Magic Leap pe parcursul a aproape doi ani de zile, menționând și numele lui Cheryl Martin, un senior manager din departamentul de resurse umane și achiziție de talente în cadrul companiei Magic Leap, precum și numele unei companii externe numită The Hampton Group. Chiar dacă raportul pretinde că Magic Leap va depune plângere, este neclar exact cine va fi acuzat.

În mod specific, raportul menționează că Magic Leap crede că a plătit peste 1 milion de dolari către Hampton Group, cu ajutorul lui Martin în ceea ce privește facturarea. Potrivit celor de la Magic Leap, din cele 39 de persoane presupus angajate între 2015 și 2017 prin intermediul Hampton Group, o investigație internă a scos la iveală faptul că nu a existat nici un fel de implicare din partea acestei companii terțe.

Dacă declarațiile Magic Leap sunt adevărate, atunci unde sunt banii? Potrivit celor de la Business Insider, plângerea a fost depusă la poliție în octombrie 2017 la secția din Plantation, Florida. Cu toate acestea, o privire scurtă pe pagina de LinkedIn arată că Cheryl Martin încă lucrează pentur Magic Leap. Aceasta a refuzat să facă declarații la cererea unui purtător de cuvânt Business Insider.

Ce legături au toate acestea cu viitorul realității augmentate? Din punct de vedere tehnologic nu prea multe. Dar este doar un episod dintr-o serie foarte lungă de probleme cu personalul și incidente interne bizare, care arată că s-ar putea să existe probleme importante de management la Magic Leap. Să vii cu idei noi și idei bune, precum și să atragi finanțare pentru ele reprezintă activități dificile, dar se pare că uneori cel mai dificil este să-ți administrezi personalul.

https://magic-leap.reality.news/news/magic-leap-filed-police-report-over-1-million-theft-linked-employee-0183242/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 96