FURT DESTEPT

  • Gauselmann steigert Geschäft mit SpielautomatenJocuri de noroc

Gangsterii prădează aparatele electronice cu jocuri de noroc printr-un truc de software. O combinatie de taste trebuie apăsată și aparatul se golește de bani. Conform informațiilor din presa germană, sute de astfel de aparate au fost jefuite prin acest truc de software. Iar întreprinzătorul vătămat suspectează că a fost o bandă de criminali.

 

O eroare în software-ul aparatelor de jocuri slot a întreprinzătorului Paul Gauselmann a cauzat daune considerabile în industria jocurilor de noroc. Conform informațiilor obținute de Spiegel, dispozitivul s-ar fi golit de câștiguri dacă jucătorul apăsa o combinație de taste setată în prealabil pe dispozitive.

 

Într-o noapte din luna februarie acest truc a fost folosit de atât de mulți jucători încât multe săli de jocuri de noroc de peste tot din Germania au ajuns în criză de lichidități. Doar în Dusseldorf operatorii a nouă case de jocuri au estimat prejudiciul la 70.000 de euro. Alte astfel de lanțuri spun că pierderile ar fi ajuns și la 100.000 de euro.

 

De asemenea, puternic lovit de acțiune ar putea fi și antreprenorul Gauselmann care conduce Mercur Speilotheken și de la care provin aproximativ 100.000 de astfel de aparate ce sunt inclus în săli de jocuri de noroc din Germania. Pentru că el ar putea fi acum responsabil pentru pierderile pe care clienții le au suferit, ar putea ajunge să fie nevoit să achite suma totală de 10 milioane de euro. Gauselmann pune acțiunea pe seama unor bande criminale pentru că acțiunea a fost perfect planificată.

 

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/glueckspiel-gauselmann-automaten-mit-software-trick-gepluendert-a-964095.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =