Gafa anului din sezonul premiilor de la Hollywood, ironizată și la premiile Academiei de muzică country

Este cea mai facilă glumă a anului, dar organizatorii premiilor Academiei de muzică country (ACM Awards) nu au ezitat să recurgă la ea. În timpul show-ului de decernare, David Copperfield și Nancy O’Dell au anunțat duminică seară că premiul pentru Cântecul anului merge la… Emma Stone, din “La La Land”, relatează The Wrap.

Înainte de a citi numele de pe plic, Copperfield s-a uitat la public și a spus că câștigătorul este… Emma Stone din “La La Land”. Pentru a face ca gluma să fie una completă, organizatorii au tipărit și un plic special cu numele lui Emma Stone pe el, pe care Copperfield l-a arătat la cameră.

Gluma a fost primită cu urale de public. După aceea, David Copperfield și Nancy O’Dell au folosit puțină magie pentru a scoate plicul adevărat.

Premiul a mers în cele din urmă la Thomas Rhett, care a câștigat la categoria “Cântecul anului” pentru hitul său “Die a Happy Man”. În ciuda faptului că momentul său de glorie a fost puțin umbrit, el a râs la această glumă.

A fost o glumă ușor de făcut, scrie The Wrap, în condițiile în care nu a trecut decât o lună de la gafa de la premiile Oscar când prezentatorii Warren Beatty și Faye Dunaway au primit plicul greșit pentru categoria “Cel mai bun film”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 10