Gala bihoreana a Responsabilității Sociale Corporative

index.php_5

Saptamina trecuta, la Hotel Ramada, s-a desfașurat premierea firmelor implicate în proiectele societății, proiect realizat de către Fundația Comunitară oradea, prin Gala Responsabilității Sociale Corporative, cu scopul de a susține cât mai multe proiecte caritabile sau sociale pe parcursul anului 2015 cu ajutorul unor renumite firme si IMM-uri.

Odată cu decernarea premiilor pentru cei implicați, Fundația Comunitară Oradea, le-a facut noi propuneri companiilor și IMM-urilor participante în susținerea altor proiecte sau programe pe parcursul anului 2016.

Premiul pentru cel mai promițător new-entry în aplicarea de politici de responsabilitate Socială a fost căștigat de către CSM Oradea. Lotus Center a avut de asemenea o nominalizare pentru programul ”Ouăle Gigant”, iar premiul pentru cea mai activă companie a fost revendicat de către Decitex RO.

Dintre marile companii, Celestica a avut parte de doua premii, pentru implicarea angajaților în anumite acțiuni de responsabilitate socială, dar si un premiu pentru cea mai activă companie.

Fiind cea de-a III-a ediție a acestei gale, organizatorii au reușit să gasească o metodă prin care să adune căt mai multe fonduri pentru cele 10 proiecte viitoare.
Laura Breb și Cătălin Popa, au propun o licitație de tip englezesc, pentru susținerea tinerilor din spatele proiectului respectiv. Astfel, la sfărșitul serii, aceștia au adunat 89.108 lei, din care 74.000 de lei, au mers către cele 10 proiecte, împeună cu alte donații necesare proiectelor, printre care și o dronă.

15% din donații au mers către Fundația Comunitară Oradea, pentru a acoperi cheltuielile de organizare ale fundație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 32