Gala Top Branduri Bihorene, un brand naţional

 

PIC_7810-aufmacher-1646439-9-7ec41615556311367a8e00b6bdbadad1

În cei 25 de ani de existenţă a Federaţiei Patronilor Bihor au fost înscrise nu mai mult de 1600 de firme cu termen temporar sau permanent.

Gala Top Branduri Bihorene, a fost organizată sub patronajul Uniunii Naţionale a Patronatului Român şi a fost organizată cu scopul de a premia performanţele din mediul de afacei local, dar şi de a marca cei 25 de ani de existenţă a Federaţiei.

Sloganul cu care aceştia s-au facut remarcaţi încă din primele cuvine a fost „ Marea este mare, deoarece ia în considerare râurile mici”, de astfel, chiar Preşedintele Federaţiei Patronilor Bihor, a afirmat faptul că ceea ce se întâmplă în momentul de faţă la Oradea este un adevărat exemplu pentru întreaga ţară şi că nicăieri nu s-a întâmplat ca o mişcare patronală să aibă puterea modelului din Bihor.

În ceea ce priveşte premierea firmelor din Bihor, în acest an selecţia celor mai buni a fost făcută pe baza unui studiu de piaţă privind „Mediul de afacei românesc şi poziţionarea acestuia în noua economie”, realizat fiind de compania Soluţii Avansate.

Printre premianţi a fost firma Optimedia, căreia i-a revenit premiul de excelentă pentru etică în bussines, compania fiind producătoare de tâmplărie termopan, premiul pentru dezvoltarea profesională a angajaţiol a fost decernat către dealer-ul auto Motor Mivado, iar premiul pentru un înalt nivel de pregătire a fost destinat comaniei Connectronics.

Câştigătorul Ordinului „Vulturul Negru” a fost acordat preşedintelui Federaţiei Patronilor Bihor, Ioan Lucian, care conform declaraţiilor celorlalţi membri ai Federaţiei „ se acordă premiul unui om care indiferent de ce s-a întâmplat cu Federaţia Patronilor, că a fost în creştere, în criză iar apoi din nou în crestere, a crezut în ea”. Vizibil emoţionat, preşedintele FPB Ioan Lucian,a ridicat premiul, a mulţumit colegilor şi a promis o nouă etapă de dezvoltare în ceea ce priveşte mişcarea patronală Bihor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 60