GALA VULTURILOR

gala-top-branduri-bihorene-8 copyGALA  VULTURILOR

Vineri la teatrul din Oradea s-a desfasurat a treia editie a Galei TOP BRANDURI BIHORENE, prima editie care a tinut conform programului , exact 100 de minute si cu sala plina de la inceput pana la sfarsit. Intrucat alt tip de presa se va concentra pe stangacii sau minusuri inevitabile unui eveniment doar cu trei ani de expierenta va voi spune ca ce a fost important s-a intimplat efectiv. Antreprenori mai mici, sau mai mari, cu emotii intense sau nu, ca atunci cand trebuie date salariile, toti la un loc,  au trait un moment de relaxare cu zambete si cu satisfactii de premianti pentru unii dintre cei prezenti.

Am vazut o MAIA MORGENSTERN incredibil de energica si emotionanta dupa o zi in care de dimineata, a venit cu un avion cu probleme tehnice, cu vizite scurte  la CJ, la Prefect, la DIGI24, la Comunitatea Evreiasca prin care si-a exprimat sprijinul in influentarea dezvoltarii confluentelor culturale in Bihor. Am vazut si un ambasador invitat pe scena sa ofere un premiu care in cel mai nostim gest nu mai parea sa il dea celui destinat, dar si o continuare a spectacolului din sala teatrului in foaierul acestuia, unde placerea vizuala si auditiva a fost inlocuita de cea gustativa prin cateringul deosebit oferit de A LA  CHEF .

Ca orice gala  ce se respecta, topul celor mai iubiti angajatori pe domenii au fost: Gavella (în domeniu construcţiilor), Agroind Cauaceu (în agricultură), Plastor (în industrie), Tiger Amira (la capitolul „comerţ”), Pelican (în Sănătate), Auto Bara (categoria auto), RDS & RCS (la servicii) şi President (pentru „turism”), Teatrul Regina Maria (Cultură), Colegiul Național „Emanuil Gojdu” (Educaţie) şi firma Gym Mar Strong (Sport).

S-au acordat si 11 premii de excelenţă personalităţi implicate in colaborarea cu mediul de afaceri bihorean astfel: directorul Teatrului Regina Maria, Daniel Vulcu, a fost premiat pentru întreaga activitate, primarul de Salonta, Torok Laszlo, pentru cele mai eficiente investiţii atrase, managerul Auto Bara & Co, Octavian Bara, a fost declarat omul de afaceri al anului, directorul Novatex, Angela Tebieş a fost managerul anului. Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa, a fost premiat pentru excelenta in apropierea politicului de afaceri,, iar coordonatoarea programului de transplant în Bihor, Carmen Pantiş, a fost premiată pentru profesionalism în sănătate.

Redactorul “Jurnalului Bihorean” Veronica Bursaşiu (jurnalistul anului), firma Celestica (implicare socială), compania PGS Sofa & Co (cel mai mare angajator), consulul onorific al Slovaciei în Bihor, Miroslav Iabloncsik (pentru colaborarea româno – slovacă) şi preşedintele grupului de firme European Drinks & Food, Viorel Micula (cel mai mare investitor din regiunea de Nord-Vest).Despre primarul din Salonta dar si managerul Plastor puteti afla mai multe din interviurile acordate cu amabilitate inainte de eveniment, aici.

Gala e totusi a “vulturilor”, “Ordinul Vulturul Negru al Cetăţii Oradea” acordat in doua exemplare, in finalul manifestarii, managerului societăţii Plastor, Ioan Sereş, pentru excelenţă în afaceri şi preşedintelui UNPR, Marian Petre Miluţ pentru sprijinul direct in sustinerea businessului bihorean.  Organizatorii FPB si POINTEVENT deja se gandesc cum sa organizeze si mai bine editia GALA TOP BRANDURI BIHORENE  2015 la care surprizele vor fi pe masura si proportiile succeselor in afaceri ale patronilor bihoreni. Pana atunci vizionati o galerie de imagini de la evenment aici.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile……dupa gala , in foaier a fost foarte OK,  chiar si fara cock…tail-uri………..

– Ce co.cktail imi recomandati? – Specialitatea casei – co.cktail-ul ”Maxim trei”. – Asta cum? – Luam un pahar de vin, doua…maxim trei si le punem intr-un vas. Dupa asta adaugam o halba, doua… maxim trei de bere, tot acolo mai punem o votca, doua…maxim trei iar la sfarsit, mai adaugam un pahar de cogniac, doua…maxim trei, dupa care tot continutul acesta il punem un pic la foc. Dupa asta se serveste un co.cktail, doua …maxim trei, apoi ne ridicam si facem un pas, doi… maxim trei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 29