Galaxy Note 5 ocolește Germania

Galaxy-S6-Edge-Plus-1Galaxy Note 5 ocolește Germania

Samsung a prezentat la New York City modelele Galaxy S6 Edge Plus și Galaxy Note 5, dar în Germania va fi comercializat doar modelul cu ecran curbat. Smartphone-urile nu ar trebui să se concureze reciproc.

După cum era de așteptat, Samsung a prezentat împreună noile modele Galaxy S6 Edge Plus și Galaxy Note 5 la evenimentul Unpacked de la New York. Utilizatorii germani care așteaptă după noua versiune a puternicului phablet vor fi cu toate acestea dezamăgiți.

Iar în continuare în Germania va sosi doar varianta mai mare a Galaxy S6 Edge, Note 5 va fi comercializat doar pe piețele din SUA și Asia. Analizele aprofundate au arătat că cererea nu este suficient de mare în această țară pentru varianta phablet.

Nu este loc pentru ambele, cam aceasta ar fi fost motivația. Pentru că din punct de vedere tehnic ambele dispozitive sunt asemănătoare. Galaxy Note 5 are marginile rotunjite pe spate și S Pen-ul ca și caracteristici distinctive.

Dar se pare că acest lucru nu este suficient. Samsung pare pare să presupună că majoritatea utilizatorilor au cumpărat modelul precedent de phablet în principal datorită ecranului mare și a componentelor high-end.

http://www.n-tv.de/technik/Samsung-setzt-alles-aufs-S6-Edge-Plus-article15699156.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 92