Galaxy Note 7 are noi probleme cu acumulatorul

galaxy-note-7-austauschgeraete

Pentru Samsung furia provocată de problemele la acumulatorii din Galaxy Note 7 nu va fi potolită nici de campania de înlocuire aflată în prezent în desfășurare. Utilizatorii coreeni raportează că bateria telefonului primit la schimb face din nou probleme.

Fix 2,5 milioane de exemplare din Galaxy Note 7 trebuie să înlocuiască cei de la Samsung peste tot în lume, datorită unor probleme cu acumulatorii, care se supraîncălzesc. Acest lucru costă o grămadă de bani, dar și mai profundă va fi paguba de imagine pentru producătorul de smartphone-uri premium. Iar agitația din jurul acestui subiect nu pare să dispară, pentru că există probleme și la dispozitivele primite la schimb.

Wall Street Journal scrie că mai mulți cumpărători sudcoreeni care au primit deja telefoane noi la schimb raportează noi probleme cu bateria din Galaxy Note 7, baterie care nu poate fi înlocuită de utilizator. Postul de televiziune “YTN” a luat interviu unor persoane afectate de problemă, care declară că bateria se descarcă rapid atunci când telefonul este conectat la priză sau că aceasta nu se încarcă complet niciodată. În afară de asta, bateria se încălzește și acum foarte mult, dar fără a atinge temperaturi periculoase.

Reporterii postului coreean de televiziune au reușit să înțeleagă parțial de unde provin aceste probleme, efectuând un test: în telefonul lor din seria nouă indicatorul de baterie a scăzut în 39 de minute de la 75% la 49%, chiar dacă s-a conectat încărcătorul. Înregistrările afișate de smartphone sunt eronate în momentul încărcării.

Un purtător de cuvânt al companiei a confirmat pentru Wall Street Journal că există probleme și la telefoanele primite la schimb, dar nu a dorit să precizeze numărul dispozitivelor afectate. De asemenea, Samsung nu a dorit să precizeze dacă există astfel de cazuri și în altă parte decât Coreea de Sud. La telefoanele primite la schimb erorile nu au legătură directă cu bateria. Este vorba despre cazuri izolate în care producția în masă nu s-a ridicat la calitatea dorită.

http://www.n-tv.de/technik/Galaxy-Note-7-hat-neues-Akku-Problem-article18727491.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =