Galaxy Note 7, campion la display

samsung-galaxy-note-7-15

Galaxy Note 7 are cel mai bun ecran văzut vreodată pe un smartphone. În testul experților modelul de top al celor de la Samsung a primit doar valori de top, mulțumită unei tehnologii, care va fi implementată curând și de către rivalul Apple.

Știm deja că nu trebuie să dăm crezare tuturor promisiunilor pe care producătorii le fac pentru a-și vinde produsele. Superlativele sunt o prezență comună în domeniul publicității și nu rareori există produse care nu sunt deloc ceea ce producătorul promite. Însă în cazul noului model de top al celor de la Samsung, Galaxy Note 7, laudele sunt de neajuns: Display-ul noului dispozitiv phablet este ales în prezent ca cel mai bun display care a existat vreodată pe un telefon mobil de către cei de la DisplayMate.

În testul experților display-ul Quad-HD și Super-AMOLED al coreenilor a primit note foarte bune la toate categoriile. Display-ul este extrem de clar și are funcții care existau până acum doar la televizoarele 4K-Ultra-HD. Este cel mai inovativ și cel mai performant display care a fost testat vreodată.

Cel mai mult le-a plăcut experților spectrul larg de culori, optimizat pentru videoclipuri 4K și modul video HDR, Note 7 fiind primul smartphone care poate reda conținut video cu HDR (interval dinamic ridicat). În cazul altor display-uri OLED din trecut s-a criticat lipsa de luminozitate, dar nu este cazul Note 7, ecranul acestuia fiind evaluat la 1048 Nits, deci suficient de luminos pentru orice gusturi, un record in punctul de vedere al celor de la DisplayMate.

În cazul display-urilor sale de top, Samsung se diferențiază de concurenții săi prin utilizarea de exclusivă a display-urilor de tip OLED. Tehnologia LCD, care oferă în comparație cu cea OLED o luminozitate mult mai mare, fidelitate ridicată a culorilor și fiabilitate, este evitată în ultima vreme de tot mai mulți producători.

Tehnologia OLED oferă și ea anumite avantaje de importanță majoră: permite realizarea de display-uri mult mai subțiri, mult mai ușoare, permite relizarea de display-uri cu margini foarte inguste, poate fi utilizată în construcția de display-uri flexibile, are unghiuri de vizualizare mult mai bune și permite o economie considerabilă de energie. Toate aceste avantaje sunt esențiale pentru Samsung în modelele sale de top.

http://www.n-tv.de/technik/Galaxy-Note-7-ist-Display-Koenig-article18392496.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =