Galaxy Note 8 își arată “mușchii”

Pe data de 23 august cei de la Samsung vor prezenta modelul Galaxy Note 8. Smartphone-ul nu doar ca are rolul de a contracara ofensiva Apple din toamna acestui an, ci trebuie să facă uitat fiasco-ul din jurul Note 7. În testele de performanță rezultatele sunt foarte bune.

În fiecare an la sfârșitul verii industria smartphone-urilor beneficiază de al doilea avânt al anului. Modelele de top din prima jumătate a anului și-au făcut deja loc pe piață, iar clienții și-au făcut deja o impresie generală despre ele. Samsung Galaxy S8 face parte în acest an dintre numele căștigătoare, iar Note 8 ar putea să ridice încă o dată brandul Samsung la un nivel înalt. Seria de smartphone-uri XL de la Samsung ar putea sărbători pe 23 august o revenire în forță, după dezastrul de anul trecut.

Seria Note de la Samsung s-a numărat de la început printre brandurile de top din domeniu. Cu primul Note și ecranul său supradimensionat, coreenii au reușit să pună bazele unei noi categorii de dispozitive, așa-numitele “phablet”. Din punct de vedere tehnic toate modelele din această serie au fost echipate doar cu ceea ce are compania mai bun. Acest lucru s-a întâmplat și anul trecut cu Note 7, dar scandalul privind acumulatorii care explodează a distrus imaginea seriei, iar Samsung a suferit grav de pe urma dezastrului de PR.

Testele de benchmark sunt teste sintetice de performanță, în care smartphone-urile pot să arate de ce sunt capabile. Rezultatele nu sunt aplicabile în activitățile de zi cu zi, pentru că ele sunt doar un indiciu al performanței maxime. Noile modele Note de la Samsung vin pe piață în două variante, una cu procesor Exynos 8895 (SM-N950F) și una cu procesor Qualcomm Snapdragon 835 (SM-N950U). Ambele ar trebui să dispună de 6 GB de memorie de lucru și de sistemul de operare Android în versiune 7.1.1.

http://www.n-tv.de/technik/Galaxy-Note-8-laesst-die-Muskeln-spielen-article19982192.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2