Galaxy S7 aduce vânzări importante

imago69860877h

Modelele Galaxy S7 sunt iubite de clienți. Fix 16 milioane de exemplare au vândut cei de la Samsung. Sudcoreenii sunt extrem de bucuroși. Concernul a putut să înregistreze din nou un record în vânzări după doi ani de zile.

Afacerile înfloritoare cu noua serie de smartphone-uri Samsung produce venituri importante pentru sudcoreeni. Datorită cererii dinamice pentru modelele Galaxy S7, profitul companiei va fi mai mare în trimestrul de primăvară cu 17,4% pentru un total estimat de 6,3 miliarde de euro, anunță concernul coreean. Reprezintă cea mai mare sumă din ultimii doi ani.

După o fază mai dificilă, liderul de piață are din nou vânt prielnic pe această piață cu o competiție puternică, iar Apple nu o duce la fel de bine. Concernul american așteaptă cu toate acestea ca mulți clienți să îi cumpere noile smartphone-uri iPhone, care vor fi lansate pe piață ca de obicei în luna septembrie.

Divizia de smartphone-uri rămâne în continuare cea mai mare sursă de venituri pentru cel mai mare producător de telefoane mobile și cipuri din lume. Cifrele corespunzătoare vor fi prezentate de Samsung la sfârșitul lunii iulie. Investitorii se arată deja mulțumiți: Acțiunile Samsung au crescut cu peste două procente și astfel la fel de puternic ca și indicele bursier din Seoul.

Deja de anul trecut divizia de smartphone-uri de la Samsung și-a redus dimensiunile, pentru că Apple a adus iPhone 6 pe piață și astfel a furat coreenilor din cota de piață din segmentul superior. În afară de asta Samsung este deranjată de concurența pe care o fac concerne chinezești precum Huawei, care lansează pe piață dispozitive mobile la prețuri mult mai avantajoase.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Galaxy-S7-laesst-Samsungs-Kasse-klingeln-article18137631.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 49