Galaxy S7 atacă iPhone cu valori record

samsung-galaxy-s6-edge-SM-G925F-027-Combination-2-White-Pearl

Galaxy S7 și-a propus să spargă recordurile. Testele de benchmark certifică procesoarele din viitorul model de top al celor de la Samsung, rezultând valori record, pe care până acum nu le-a mai atins nici un alt smartphone. Vești bune și pentru cumpărătorii care se uită la buget. S7 va fi mai ieftin ca S6.

Samsung va prezenta cel mai probabil modelul Galaxy S7 în primăvara anului 2016. Un termen exact nu a fost încă fixat, dar în mod tradițional coreenii aleg ca scenă de prezentare pentru modelele lor de top evenimentul Mobile World Congress de la Barcelona, care anul viitor va avea loc între 22 și 25 februarie. Există de asemenea multe indicii privind dotările Samsung Galaxy S7.

Zvonurile vorbesc de asemenea despre o reducere de preț. Galaxy S7 va veni pe piață cu zece procente mai ieftin decât S6.

Pe modelul de top precedent accentul s-a pus pe noutăți în design. Odată cu Galaxy S6 producătorii s-au despărțit pentru prima dată de mult criticata carcasă din plastic și a învelit componentele smartphone-ului într-un ambalaj elegant, format din sticlă și metal, care a plăcut chiar și criticilor Samsung.

La Galaxy S7, care va sosi cel mai probabil într-o variantă Edge, ar putea să se pună accentul pe progresul tehnic. Designul va rămâne practic neschimbat în comparație cu versiunea anterioară, raportează Korea Times. Deja din luna octombrie producătorul Synaptics a prezentat un ecran care poate identifica și prelucra similar tehnologiei Apple 3D Touch, diferite nivele de apăsare pe ecran. Tehnologia se numește Synaptics ClearForce și mai permite printre altele funcții de scroll și gesturi de parcurgere prin utilizarea marginii telefonului. Experții sunt de părere că Galaxy S7 va veni echipat cu un astfel de display.

http://www.n-tv.de/technik/Galaxy-S7-schlaegt-iPhone-mit-Rekordwerten-article16515426.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 9