Galaxy S8 ar trebui să fie complet diferit

galaxy-s8-cnet-korea-1

Noi imagini din Coreea de Sud arată formele și dimensiunile viitorului Galaxy S8. Noul smartphone de top de la Samsung arată foarte promițător, dar o decizie de design ridică semne de întrebare.

Fotografiile, pe care expertul în scurgeri de informații, Evan Blass, le-a prezentat în urmă cu câteva zile, par să prezinte viitorul Galaxy S8 Plus. CNET Coreea a prezentat de asemenea imagini care au fost realizate cu ajutorul unui martor ocular.

În imagini este prezentat dispozitivul din mai multe perspective, imaginile sunt clare și iluminarea inteligentă ascunde detaliile discutabile de design. Ce se poate vedea în imagini? Printre altele cunoscutul design al celor de la Samsung, o dezvoltare ulterioară a factorului de formă de la Galaxy S6 și S7. Pe partea din față este mai mult loc pentru display, pentru că butonul de home a fost eliminat. Senzorul de amprentă a migrat astfel către partea din spate, într-un loc neobișnuit.

Cum am văzut deja din scurgerile prezentate de Evan Blass, scannerul de amprente pare să fi fost amplasat pe partea din spate, în dreapta lângă senzorul foto. Este o decizie neconvențională, pentru că la prima vedere nu pare să aibe sens, pentru că la un model de dimensiuni generoase cum va fi Galaxy S8 acel loc nu va putea fi atins cu ușurință. Cei dreptaci vor atinge foarte des senzorul foto, lăsând acolo foarte multe urme, dar și cei ce folosesc telefonul cu mâna stângă vor avea problemele lor.

http://www.n-tv.de/technik/Galaxy-S8-soll-unbedingt-anders-sein-article19682253.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 8