Galaxy S8 are cel mai bun display

Pentru ecranul de pe Samsung Galaxy S8 publicația Displaymate acordă pentru prima dată nota maximă A+. Astfel Samsung demonstrează din nou că ecranele sale OLED sunt un etalon pentru restul industriei de electronice, chiar și pentru viitorul iPhone 8.

Displaymate este cunoscută în special pentru testele extrem de minuțioase și laborioase efectuate asupra display-urilor din smartphone-uri. Deja de anul trecut display-urile AMOLED de la Samsung au cucerit toate premiile, iar concurența nu a avut replică. Până de curând display-urile de pe Galaxy S7 și S7 Edge au fost lideri de necontestat în clasamentul calității. Dar acum ele vor trece pe locul doi, pentru că sunt detronate chiar de urmași.

“Displaymate” a acordat nota A+ display-urilor celor două modele de Galaxy S8, fiind pentru prima dată în istoria lor când acordă nota maximă. Experții sunt pur și simplu impresionați de acest ecran cu margini înguste și văd că există aproape în orice detaliu o îmbunătățire față de generația anterioară. Rezoluția, culorile, luminozitatea sau contrastul sunt toate caracteristici care au fost îmbunătățite față de ecranul de pe S7. În general panourile AMOLED de la Samsung au stabilit noi valori record în opt domenii de testare. “Galaxy S8 are cel mai performant și cel mai inovativ ecran de smartphone testat vreodată în laboratoarele noastre” spun cei de la Displaymate în încheiere.

În ciuda notei A+ experții cred că mai există loc de îmbunătățire pentru tehnologia OLED. Rezoluțiile mai mari sunt considerate cel puțin deocamdată inutile. O rezoluție 4K (3840 x 2160 Pixel) ar necesita foarte multe resurse, pentru un efect care este foarte greu de diferențiat de ochiul uman. S-ar mai putea îmbunătăți capacitatea de adaptare la lumina ambientală și gradul de vizibilitate în lumina directă a zilei.

http://www.n-tv.de/technik/Galaxy-S8-hat-das-bisher-beste-Display-article19781233.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =