Galaxy S8 este respins în testul mecanic

Stiftung Warentest (Autoritatea Germană pentru Protecția Consumatorilor) verifică Galaxy S8 din toate punctele de vedere. Ei nu acordă nota maximă acestui telefon mobil datorită unei mari slăbiciuni, cu toate că tehnologia este impresionantă din toate punctele de vedere.

De fapt, Galaxy S8 și fratele mai mare, S8+ au lăsat o impresie foarte bună și la n-tv dar și în alte teste. Examinatorii au fost impresionați în special de display-ul acestui smartphone, de calitatea vocii, camera este de asemenea convingătoare, iar manevrarea comfortabilă. În afară de asta există funcționalități suplimentare prin utilizarea de căști AKG.

Utilizatorii germani vor trebui să aștepte până toamna următoare pentru a avea suport în limba germană la asistentul Bixby. Autonomia acumulatorului este doar acceptabilă, iar senzorul de amprentă de lângă cameră este prost amplasat. Scanerul de iris a funcționat bine și în cazul testelor, atâta vreme cât nu este utilizat în lumina directă a soarelui. Recunoașterea facială poate fi de asemenea utilizată prin intermediul camerei frontale. În total Stiftung Warentest consideră că tehnologia și manevrabilitatea S8 este de o clasă superioară. În ciuda acestui fapt examinatorii nu au acordat nota maximă pentru Samsung.

Motivul este faptul că acesta este o rușine în testul de cădere. În cazul testului cu tambur smartphone-urile trebuie să reziste la 100 de căderi de la o înălțime de 80 de centimetri, fără a prezenta pagube, pentru a nu fi depunctate la acest capitol. În afară de câteva zgârieturi sau lovituri minore în anii trecuți majoritatea smartphone-urilor testate au trecut testul căderii fără pagube notabile. Dar Samsung Galaxy S8 o dat-o în bară. Deja după 50 de căderi display-ul acestuia prezenta crăpături și zgărieturi adânci. La colțuri ecranul a fost ciobit complet, iar examinatorii recomandă ca proprietarii să folosească obligatoriu huse de protecție, chiar dacă designul este afectat de acest lucru.

http://www.n-tv.de/technik/Galaxy-S8-patzt-im-Falltest-article19814949.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 20