Galaxy S9 va fi o bijuterie

Lansarea Samsung Galaxy S9 va fi un eveniment important al anului viitor. Așteptările față de următorul model de top al coreenilor sunt mari, iar Samsung trebuie să impresioneze.

Numele mari din industria de smartphone-uri se atacă reciproc aproape zilnic și reușesc, prin competiția lor, să aducă pe piață adevărate bijuterii tehnologice. 2017 a fost un an amețitor prin numărul mare de modele excelente de smartphone-uri. Dar desigur, producătorii au planificat de mult generațiile viitoare. Unul din punctele culminante ale anului 2018 va fi Samsung Galaxy S9, acest lucru este sigur. Producția ar trebui să pornească deja din luna decembrie a acestui an, noul Super-Samsung dă deja primele semne de viață.

Pentru coreeni nu este ușor. Smartphone-urile lor beneficiază de succes în vânzări pe piața mondială, dar acestea nu beneficiază de un grup de consumatori loiali, noile iPhone-uri atrăgând în continuare mai multă atenție la lansare decât un Galaxy. În plus, producătorii-gigant de tehnologie, precum Huawei, obțin o cotă de piață tot mai mare de la an la an, demonstrând prin modeul Mate 10 Pro că este acum la egalitate cu coreenii. Prin urmare, Samsung nu își permite să greșească. Prin Galaxy S8, S8 Plus și Note 8, producătorul a lansat în 2017 trei dispozitive de ultimă generație. S9 trebuie să fie însă mai bun decât acestea.

Primele rezultate din testele de Benchmark efectuate de Geekbench au fost publicate acum pe pagina “Slashleaks”. Acestea subliniază faptul că Samsung a reușit să aducă îmbunătățiri față de Galaxy S8. Este puțin surprinzător faptul că Galaxy S9 cu nume de cod SM-G960F și super-cip-ul Exynos 9810 anunțat de cei de la Samsung a atins valori foarte bune în teste, 2680 de puncte în single-core-test și 7787 puncte în multi-core.

În cazul designului Samsung va rămâne fidel formei generale pe care am văzut-o la modelele sale din 2017. Mărimile display-ului pentru ambele modele vor rămâne cel mai probabil neschimbate la 5,8 și 6,2 inch, un display curbat și aproape fără margini și cu raport de imagine de 18:9. Se presupune că senzorul de amprentă nu va fi eliminat, dar ar putea fi mutat pe partea posterioară, sub cameră. Samsung are de asemenea planuri pentru un al treilea model de dimensiuni mai mici, cu o diagonală a ecranului de sub 5 inch, acest zvon trebuie tratat însă cu prudență, chiar și modelele anterioare urmau să aibe versiuni de mici dimensiuni, însă acestea nu au mai sosit.

http://www.n-tv.de/technik/Galaxy-S9-muss-ein-Meisterstueck-werden-article20136119.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − 27 =