Gândurile negre care afecteaza oamenii de succes

AAEAAQAAAAAAAAgdAAAAJDllNWE2ZDM4LTc0M2YtNDI0Ny1hNGNlLTViNDgwYmM4MTQyZg

Gandurile sau sentimentele tale iti pot distruge sau imbunatatii cariera. Atunci când faci o greșeală, acestea amplifică negativitatea sau te ajută să transformi acel pas greșit în ceva productiv. Gandurile negative sunt nerealiste, inutile, și autodistructive. Acestea vă trimit într-o spirală descendentă emoțională, care este dificil de superat.

Toate gandurile tale sunt conduse de credințe importante pe care le detii despre tine. Acestea joacă un rol subevaluat, dar puternic în succes, deoarece te pot stimula pentru a-ţi atinge obiectivele. Când vine vorba despre acestea, s-au descoperit câteva gânduri comune care incetinesc cel mai mult oamenii din a atinge succesul.

Perfecțiunea înseamnă succes. Ființele umane, prin însăși natura noastră, suntem failibili. Atunci când perfecțiunea este scopul tau, pornesti mereu cu un sentiment cicălitor de eșec, și sfârșeşti prin a petrece timpul plângându-te de ceea ce nu a reușit să realizezi, în loc să te bucuri de ceea ce ai realizat.

Destinul este predeterminat. Mult prea mulți oameni cedează la ideea extrem de irațional că acestea sunt destinati să reușească sau nu. Nu fac nici o greseală, destinul tău este în mâinile tale.

Eu fac “întotdeauna” sau “nu”, fac niciodata asta. Nu există nimic în viață pe care il faci întotdeauna sau niciodată. S-ar putea ca ceva sa faci mai mult sau să nu faci suficient, dar încadrarea comportamentului tau in ceea ce priveste “întotdeauna” sau “nu” este o formă de auto-milă. Ea te face să crezi că nu detii nici un control asupra ta.

Reuşesc când alții sunt de acord cu mine. Indiferent de ceea ce cred oamenii despre tine în orice moment, un lucru este sigur, nu vei fi niciodată la fel de bun sau rau cum spun ei. În acest fel, indiferent de ceea ce cred oamenii despre tine, auto-valoarea vine doar din interior.

Trecutul meu este egal cu viitorul meu. Eșecurile repetate pot eroda încrederea de sine. De cele mai multe ori, aceste eșecuri rezultă din asumarea de riscuri și din încercarea de a realiza ceva ce nu este ușor. Doar amintiți-vă că succesul constă în capacitatea ta de a te ridica în fața eșecului.

https://www.linkedin.com/pulse/dont-let-thoughts-hold-you-back-dr-travis-bradberry

 

One thought on “Gândurile negre care afecteaza oamenii de succes

  1. Pingback: De ce isi dau demisia cei mai buni angajati, oamenii nu părăsesc locurile de muncă, ei părăsesc managerii | experiente in afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 2