Gap avertizează că va rata obiectivele de profit după scăderea vânzărilor

_85065781_028589890-1

Lantul de îmbrăcăminte Gap a declarat ca va trebui să se miște mai rapid pentru a ține pasul cu rivalii. Compania a raportat a cincea scădere a vânzărilor trimestriale și a avertizat că profiturile vor rata obiectivele. Vânzările intregului grup, care include Banana Republic și Old Navy, au scăzut cu 5%. Acum se asteapta la castiguri de la 31 la 32 de centi pe actiune, sub asteptarile de pe Wall Street de 44 de centi pe actiune.

Directorul Gap, Art Peck, care a preluat functia anul trecut, a declarat că firma trebuie să ia măsuri pentru a “actiuna într-un ritm mai rapid”. El a declarat de asemenea ca grupul a planificat pentru a evalua magazinele Banana Republic si Old Navy pe care le-a avut în afara Americii de Nord, cu intenția de a ” se concentra pe zonele geografice, cu cel mai mare potențial”.

Pentru primul trimestru, compania a declarat ca vanzarile au scazut cu 3%, la Gap, 11% la Banana Republic și 6% la Old Navy. Vânzările trimestriale totale au scăzut la 3.44 miliarde de dolari de la 3.66 miliarde de dolari.

http://www.bbc.com/news/business-36252321

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 24