Gata cu vrajeala din sedinte, de genul, “stiti sefu’, cu ochii mei am vazut!”, acum tehnologia prezenta la SOLITECH-Oradea, permite sa vedem, cu totii, in timp real, oriunde am fi

Snapshot 2015-05-26 11-44-10

Gata cu vrajeala din sedinte, de genul, “stiti sefu’, cu ochii mei am vazut!”, acum tehnologia prezenta la SOLITECH-Oradea, permite sa vedem, cu totii, in timp real

De nenumarate ori, suportam, din lipsa timpului de verificare, si mai ales in sedintele de lucru cu caracter curent, informari in fuga, referitoare la stadii ale lucrarilor sau diferitelor servicii. Trebuie sa acceptam ca tehnologia, daca stim sa o folosim, ajuta extraordinar la luarea unei decizii bune in firma.

Un santier, o marfa care trebuie expusa imediat, o defrisare corecta (ca tot e la moda in ultimele saptamini) si multe altele, cei care decid, le pot vedea in prezent, direct, prin intermediul unui angajat care face efectiv parte din colectivul de decizie si participa activ in procesul de productie.
Practic, aceste aspecte se pot constata si trai in mod real, in timpul celui mai mare forum de solutii IT, SOLITECH, de miercuri, la Ramada-Oradea organizat de RO & CO Soft SRL, veteranul de aproape 25 de ani al activitatilor de IT in Bihor.

Doua nume de rezonanta, din cele multe prezente la forum, vor face deliciul unor demonstratii in direct al sedintelor de lucru de la o firma sau de la o primarie cand membrii consiliului de decizie sunt peste tot in teren, dar numai in sala de intruniri nu.
Aceasta insa, nu insemna ca nu pot comunica si vizualiza direct, atat cu chipul celor cu care colaboreaza cat si cu obiectul muncii, oriunde ar fi, si toate acestea in timp real.

Skype for business si Polycom sunt protagonistii unui astfel de show, care in mod absolut normal trebuie sa devina firescul oricarei actiuni de brainstorming din cadrul unei firme sau institutii publice. Dar mai multe detalii gasiti aici, si mult mai util este implicarea directa in forumul SOLITECH, ce tine toata ziua cu incepere de la ora 9.00 la Ramada Oradea, miercuri 27.05.2015. Filmuletul de dupa zambet va spune si mai multe din facilitatile acestui sistem de comunicare creat special pentru afaceri.

——————————————————————————————————————————————

regular_smile.…tehnologii de ultima ora la cai,,,,Vasile si calul vorbitor
Intorcandu-se de la coasa, cu caruta plina, Vasile isi mana de zor calul. In faptul serii fiind, isi biciuia bidiviul din ce in ce mai tare. La un moment dat, satul de atata cotonogeala, calul se opreste in drum , se intoarce catre Vasile si, cu o privire plina de expresivitate, ii spune:


– Mai Vasile , da-o ma-n aia ma-sii de treaba! Dai in mine ca intr-o vita. Nu te gandesti ca sunt si eu din carne, ca simt fiecare lovitura si sufar enorm? Ce dracu, ma Vasile!
Auzindu-si calul vorbind, ingrozit, Vasile arunca haturile din maini si o rupse la fuga peste fanete, livid la fata. Credinciosul lui caine il urma indeaproape.
La un moment dat, obosit, Vasile se opri si se aseza pe o piatra. La scurt timp sosi si cainele, care, gafaind, ii spuse:


– Ba Vasile , sa fiu al dracului , ce m-a speriat calul ala cand a inceput sa vorbeasca!

——————————————————————————————————————————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 20