Gazele naturale stimulează producția industrială din Marea Britanie

Caprivi

Fresenius nu mai livrează toate medicamentele

Fresenius livrează către Grecia doar medicamentele la care pacienții nu au suficiente alternative. Concernul farmaceutic reacționează astfel la situația dramatică a țării.

Concernul farmaceutic Fresenius a renunțat să mai livreze anumite medicamente către Grecia datorită situației financiare tensionate din această țară. Produsele standard precum soluțiile pe bază de clorură de sodiu nu mai sunt livrate către Grecia deja din luna martie, declară un purtător de cuvânt al companiei. Aceste medicamente sunt produse și comercializate pe piață și de către mulți producători greci, astfel că îngrijirea pacienților dependenți de acestea medicamente nu va avea de suferit.

Produsele la care nu există alternative adecvate pentru pacienți vor fi livrate constant către Grecia, dar numai prin parteneri greci de distribuție, adaugă purtătorul de cuvânt. Prin urmare, riscul pentru Fresenius este mai redus decât în cazul vânzărilor directe către spitalele grecești și alte instituții de stat.

Concernele farmaceutice germane precum Merck, Boehringer Ingelheim și Bayer livrează în continuare medicamente către Grecia, după cum au subliniat purtătorii de cuvânt ai acestora.  Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, a cerut pe fondul acestei situații tensionate demararea unui program umanitar de ajutorare, pentru ca grecii să aibe în continuare acces la medicamente.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Fresenius-liefert-nicht-mehr-alle-Medikamente-article15455786.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 67