General Electric adună 24,7 miliarde de euro

50313411

General Electric adună 24,7 miliarde de euro

Concurentul Siemens, General Electric se desparte pentru peste 24 de miliarde de euro de proprietățile sale imobiliare și se concentrează din nou pe rădăcinile sale din industrie.

Gigantul industrial american, General Electric, se desparte de proprietățile sale imobiliare în valoare totală de 26,5 miliarde dolari. Obiectele care se află de multă vreme în proprietatea filialei financiare GE Capital, au fost cumpărate în principal de la fondul de investiții Blackstone și de la banca Wells Fargo, după cum anunță GE. Imobile în valoare de patru miliarde de euro vor fi înstrăinate către alți cumpărători. GE a anunțat un program de răscumpărare pentru proprile acțiuni, care va avea un volum de până la 50 de miliarde de dolari.

Este vorba despre faptul că, concernul se va concentra pe întreprinderile sale competitive, a declarat CEO-ul GE, Jeff Immelt. În anul 2017 compania vrea să creeze veniturile din domeniul industrial în proporție de 90%, în timp ce în ultimul an procentul a fost de abia 58%. În același timp reorientarea ar trebui să aducă beneficii și pentru investitori. Ei pot să se aștepte până în anul 2018 la venituri totale de până la 90 de miliarde de dolari din dividende, răscumpărare de acțiuni și activități ale filialei bancare Synchrony Exchange, mai explică GE.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/General-Electric-sammelt-24-7-Milliarden-ein-article14877211.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7