General Electric crește profitul

50313411

General Electric crește profitul
Creșterea cifrei de afaceri și a profitului. Odată cu achiziționarea Alstom, compania americană General Electric vrea să se concentreze asupra activității sale industriale. Cifrele confirmă această strategie. Cu toate acestea, GE vrea să renunțe la o altă divizie.

Conducerea companiei americane GE se axează în această perioadă pe produse industriale, iar compania tocmai s-a întărit recent cu achiziționarea unor părți din concurentul francez Alstom. În al doilea trimestru, vânzările rivalilor Siemens au crescut cu trei procente până la 36,2 miliarde de dolari (26,8 miliarde de euro). Analiștii se așteptau la venituri de 36,3 miliarde de dolari.

Profiturile sunt mai bune în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut cu 13% până la 3,5 miliarde de dolari. Rezultatele segmentelor s-au îmbunătățit cu nouă procente până la 4,2 miliarde de dolari. GE câștigat 39 de cenți pe acțiune, pe când analiștii se așteptau la 40.

În general au crescut cel mai bine afacerile cu turbine pentru producerea energiei, facilități pentru motoarele de aeronave, producția de petrol și gaze.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/General-Electric-steigert-seinen-Gewinn-article13239001.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 90