Generația care nu mai vorbește

er-kennt-sich-besser-mit-dem-internet-aus-als-seine-eltern

Generația care nu mai vorbește
Telefonul a trecut, chiar și e-mail-ul devine demodat. Cine s-a născut în noul mileniu comunică destul de diferit, arată un studiu din Marea Britanie. Prin urmare, un copil în vârstă de 6 ani se descurcă mai bine cu un calculator decât o persoană de 45 de ani.

A fost o vreme când copii mici doar învățau să meargă și să vorbească, apoi mai târziu practicau sporturi precum înot sau ciclism. Așa era normal. Astăzi este normal însă ca ei să învețe de la vârste foarte fragede cu funcționează un smartphone și cum să facă pentru a-și derula fotografiile.

Și asta e doar una dintre diferențe. De fapt, o întreagă generație nouă de nativi digitali cresc cu copii care au fost crescuți în noul mileniu. Iar rezultatul general al studiului britanic este faptul că, copii nu vorbesc prea mult. În cazul lor, schimbul de informații se face adesea prin intermediul SMS-urilor sau a rețelelor sociale. Doar 3% din comunicare totală de azi a copiilor în vârstă de 12-15 ani se mai face prin intermediul apelurilor telefonice reale.

Acesta este un mare constrast față de comportamentul de a telefona al adulților. În momentul actual mai folosesc telefonul doar o cincime din timpul pe care îl folosesc comunicând. Studiul realizat în Marea Britanie a fost efectuat asupra a 2000 de adulți și 800 de copii.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/netzwirtschaft/neue-studie-ueber-kinder-die-generation-die-nicht-mehr-spricht-13085701.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 21