George Clooney, omagiu emoţionant adus soţiei sale,la gala César.Discurs incisiv la adresa lui Trump

George Clooney i-a adus un omagiu emoţionant soţiei sale,Amal, însărcinată cu gemeni,în cadrul celei de-a 42-a ediţii a galei Premiilor César, echivalentul european al Premiilor Oscar, ce a avut loc vineri seară,la Paris,actorul american fiind distins cu un premiu onorific,potivit contactmusic.com.

George Clooney, vedeta filmului „Ocean’s Eleven” a fost desemnată drept “cel mai carismatic actor al generaţiei sale” de către oficialii Premiilor Cesar, echivalentul Oscarurilor, şi a participat la gala de vineri seară de la Paris, alături de soţia sa însărcinată cu gemeni.

După un montaj video cu cele mai memorabile roluri ale lui Clooney de pe marile ecrane, actorul a urcat pe scenă în aplauzele publicului care s-a ridicat în picioare, şi s-a alăturat actorului Jean Dujardin, care i-a înmânat actorului veteran de la Hollywood premiul special. Cei doi actori s-au îmbrăţişat, iar Clooney şi-a cerut scuze pentru franceza sa „oribilă”, ca mai apoi să-l roage pe Dujardin să îi traducă discursul său de mulţumire.

Cu toate acestea, actorul francez i-a tradus în mod voit greşit cuvintele lui Clooney ducând discursul său către zona politicului, pe măsură ce Clooney a menţionat o listă de actori locali care i-au inspirat cariera, Dujardin afirmând doar că “Trump este un pericol pentru întreaga lume.”

Atacul la adresa controversatului preşedinte SUA a continuat, Clooney avertizând publicul cu privire la prezentul climat politic: ”Pe măsură ce ne aflăm aici, lumea trece prin nişte schimbări majore, nu toate în sens pozitiv. În calitate de cetăţeni ai lumii, va trebui să lucrăm din ce în ce mai mult ca să nu permitem ca ura să câştige.”

Apoi, actorul a adăugat: “Iubirea învinge ura,” cuvinte pe care Dujardin le-a tradus drept, “Trump iubeşte ura,” iar când George a declarat, “Curajul învinge frica,” actorul din “The Artist” a interpretat propoziţia drept “Trump este fricos.”

Clooney şi-a încheiat apoi discursul pe o notă mult mai senină aducându-i un omagiu emoţionant lui Amal.

Actorul în vârstă de 55 de ani şi soţia sa vor deveni părinţi în vară. Clooney a primit vineri, în cadrul celei de-a 42-a ceremonie a Premiilor Cesar, un premiu onorific şi i-a mulţumit soţiei sale, Amal: ”Dedic acest premiu soţiei mele, Amal. nu există vreo zi care să treacă şi să nu fiu mândru că sunt soţul tău. Sunt emoţionat cu privire la anii care vor veni, şi în special faţă de lunile viitoare. Te iubesc foarte mult.”

Amal Clooney a avut o apariţie strălucitoare la gala Cesar, fiind îmbrăcată într-o rochie făcută la comandă, fără umeri, cu pene, marca Atelier Versace, iar Clooney a purtat un frac Armani cu un papion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1