GHINION BOEING

  • Japan-US-Boeing-787Vești proaste pentru Boeing

Noi probleme la Dreamliner. Aparatul, conceput pentru un zbor aparte, face în continuare probleme constructorului său, Boeing. Din nou acesta rămâne la sol din cauza unor probleme tehnice. De asemenea, problemele sunt simțite și de către Norwegian Air. Pentru aceștia nu este primul incident cu un model 787.

 

Seria de ghinioane de la Noeing 787 Dreamliner nu se termină. Compania aeriană low-cost Norwegian Air a anunțat că unul din aparatele sale Dreamliner stă la sol în SUA datorită problemelor tehnice. Avionul a fost trebuia să decoleze de la Fort Lauderdale, cu destinația finală Stockholm, dar a trebuit să aștepte pentru piese de schimb de la Boeing. Compania aeriană nu a dat mai multe informații cu privire la natura defecțiunilor.

 

Norwegian Air este a treia cea mai mare companie aeriană low-cost după Ryanair și EasyJet, din Europa. Ea a introdus în acest an și curse pe distanțe mai lungi și a dorit să beneficieze de costurile de operare mai scăzute ale modelului Dreamliner. Cu toate acestea, în toamnă au fost nevoiți să oprească primele lor două unități de 787 ddatorită erorilor tehnice.

 

Dreamliner este una din cele mai avansate aeronave din lume. Datorită greutății sale reduse și motoarelor moderne, acesta consumă cu aproximativ 20% mai puțin combustibil decât motoarele comparabile. Cu toate acestea, aeronava a apărut adesea pe prima pagina a ziarelor datorită seriilor de defecțiuni prin care trece. Astfel că în acest an Dreamliner a fost nevoit să rămână la sol timp de trei luni datorită unor probleme cu acumulatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 20