GIGANTI FERICITI

  • _74295767_goldmansachstraderRezultate mixte pentru gigantii bancari americani

 

Profitul net al Goldman Sach a scazut la $ 2.03miliarde, de la $ 2,26 miliarde, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Gigantii bancari americani: Goldman Sachs și Morgan Stanley au raportat rezultate contrastante, pentru primul trimestru al anului .

 

Profitul net al Goldman Sachs a scazut la $ 2.03bn de la $ 2,26 miliarde, dupa o scadere a veniturilor din obligatiunile sale, a monedei si afacerilor de tranzactionare. Cu toate acestea , profitul Morgan Stanley a crescut la $ 1.45miliarde, comparativ cu $ 981 milioane al anului trecut. Veniturile  i-au crescut in toate cele trei segmente de afaceri .

 

Goldman Sachs face cei mai multi bani din tranzactionare si din investitii in pietele de capital .

In primul trimestru, procentele din venituri fixe, valuta si marfuri de tranzactionare au scazut cu 11% la $ 2.85 miliarde, comparativ cu un an inainte. ” Suntem, in general, multumiti de performanta noastra pentru primul trimestru, avand in vedere mediul de operare “, a declarat directorul executiv al bancii, Lloyd Blankfein .

 

Tranzactionarea bancii Morgan Stanley,  din fuziuni si achizitii de consultanta si divizia de stocuri, a crescut cel mai mult .

Divizia, sub numele de valori mobiliare institutionale, a castigat $ 1,2 miliarde, comparativ cu $ 1,1 miliarde anul trecut.

http://www.bbc.com/news/business-27067293

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 8 =