GIGANTUL INFOSYS ISI SCHIMBA CONDUCEREA

_75466560_169757101

Infosys numește un nou șef deoarece co-fondator Murthy pleacă
Gigantul indian de software Infosys l-a numit pe Vishal Sikka in calitate de director executiv și a declarat că Narayana Murthy co-fondator, va părăsi firma. Murthy a ieșit din pensionare anul trecut pentru a prelua rolul de președinte, pentru o perioadă de cinci ani, cu scopul de a ajuta la revigorarea averii firmei. Dar întoarcerea sa a fost urmată de plecarea altor directori executivi.
Sikka, fost SAP membru al consiliului executiv, va fi primul non-fondator care va conduce Infosys. El se va ocupa de companie de la 1 august.

Firme de software din India s-a bucurat de o creștere robustă de-a lungul ultimilor ani, dar, mai recent, ratele de creștere au încetinit. Încetinirea creșterii economice în piețele-cheie, cum ar fi SUA si Europa a afectat cererea și creșterea acestora. La rândul său, Infosys a fost, de asemenea, rănit de concurența  cum ar fi Tata Consultancy Services.

Chiar dacă firma a raportat un salt în venituri și profit în anul financiar încheiat la 31 martie, au existat preocupari legate de o încetinire în ritmul său de creștere. Aceste temeri s-au raspandit mai mult după plecarea mai multor directori de conducere în ultimele luni.
http://www.bbc.com/news/business-27807148

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 28 =