GM ANCHETAT

  • onlineImageCongresul SUA anchetează General Motors

13 persoane au fost ucise în SUA ca urmare a unor accidente auto ce au fost cauzate de defecte auto. General Motors și autoritățile ar fi trebuit să știe de problemă, dar au mascat-o timp de ani de zile. Acum Congresul SUA a început să investigheze. A fost oare profitul mai important decât siguranța?

 

General Motors trebuie acum să se supună și să răspundă unor întrebări incomode datorită unor accidente mortale survenite la modele de autotorisme ce au fost rechemate în service. O comisie a congresului american a companiei-mamă a Opel și din partea agenției pentru siguranța traficului rutier, NHTSA. La mai multe modele de la mărcile Chevrolet, Pontiac sau Saturn cheia de contact poate sări singură înapoi în poziția “oprit”, oricând, chiar și în timp ce acestea sunt conduse.

 

Președintele comitetului House Energy and Commerce, Fred Upton,  a declarat că urmează să se stabilească dacă societatea sau autoritățile de supraveghere au trecut anterior aceste probleme. Mass-media din SUA realizează, de asemenea, cercetări în acest sens. În cazul în care răspunsul este afirmativ, este nevoie să se afle de ce s-a petrecut acest lucru. De asemenea, în următoarele săptămâni se vor organiza audieri cu privire la această problemă.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/US-Kongress-untersucht-General-Motors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =