GM investeste 10 milioane de dolari in fabricile din Canada, pentru a stimula tehnologia masinilor fara sofer

_89943655_gettyimages-450099974

General Motors si-a anunțat planurile de a investi 10 milioane de dolari  într-o fabrica din Canada, ca parte a unui efort de a stimula tehnologia masinilor fara sofer si testarea pe vremea rece. GM va angaja, de asemenea, 1.000 de muncitori noi în Ontario, care sa se concentreze pe cercetare pentru mașinile conectate și fara sofer.

Canada și în special Ontario si-a promovat sectorul de productie de mașini în încercarea de a concura cu Mexic. Canada a luptat pentru a menține producătorii de automobile în țară. Mulți au fost atrași în Mexic, unde  producția este mai ieftina și mașinile au același tarif de acces liber pe piața din SUA.

Ca parte a acestui efort, anul trecut Ontario a devenit prima provincie canadiană care a permis testarea rutiera de autoturisme fara sofer. De-a lungul ultimilor cinci ani, constructorii de automobile din Ontario au produs aproape 15% din toate vehiculele din America de Nord. Investiția GM va fi în fabrica Kapuskasing, care se concentreaza pe testarea tehnologiei in conditii de vreme rece.

http://www.bbc.com/news/business-36503453

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =