GM PARDON!

  • 3hox4311GM cere iertare

Mai bine de un deceniu automobilele GM au avut probleme cu cheia de contact. Iar un număr considerabil de șoferi și pasageri au fost uciși ca urmare a acestui defect. Producătorul auto american își cere public scuze.

 

Producătorul american de automobile, General Motors, își cere iertare, ca urmare a scandalului privind accidente mortale în care au fost implicate autovehiculele produse de acesta, datorită unei defecțiuni la sistemul de aprindere. Șeful grupului, Mary Barra a declarat public că regretă profund cele petrecute. Aceasta a mai spus că cere iertare în special familiilor și prietenilor uciși în accidente. Barra a dorit ca declarația să fie făcută în fața Camerei Reprezentanților, dar aceasta a fost postată pe site-ul web al Comitetului pentru Comerț.

 

Grupul-mamă al Opel știa de aceste probleme cu aprinderea încă din anul 2001. Compania a rechemat automobile în 2014 înapoi în service. Iar în toți acești ani se pare că au fost ucise 13 persoane ca urmare a defectului. Iar avocații pentru protecția consumatorilor vorbesc despre aproximativ 300 de decese în perioada amintită anterior.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/GM-bittet-um-Vergebung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =