go pro la bursa

_74966127_goprogetty

GoPro vinde acţiuni
GoPro a depus actele pentru o vânzare a acţiunilor la bursa  în Statele Unite ale Americii. Banii strânși de la oferta publică inițială ( IPO ) vor merge spre rambursare a datoriei și achiziții viitoare. Însă depunerea actelor, nu a scos la iveală cât de multe acțiuni a planificat compania să vândă, şi nici preţul acestora. Totuşi, GoPro a indicat că intenționează să obţină cel puțin 100 milioane de dolari din vânzare.

Compania face camere ușor de purtat și accesorii, care sunt populare în rândul iubitorilor de sporturi extreme. In 2013 ,GoPro a realizat  $ 60.6m venit net, aproape şi-a dublat câștigurile faţă de 2012. GoPro a declarat ca vrea sa utilizeze veniturile obținute din vânzarea cotei, pentru a rambursa integral un împrumut restant de pe 31 martie în acest an, în valoare de 111 milioane de dolari.GoPro , şi de asemenea, ar putea folosi o parte din veniturile nete să achiziționeze sau să investească în afaceri complementare, tehnologii sau active.

Deoarece compania a lansat modelul de camera foto de înaltă definiție în iulie 2009, a vândut mai mult de 8,5 milioane de camere video HD. Produsele GoPro sunt vândute în mai mult de 100 de țări.

http://www.bbc.com/news/business-27481322

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 10