Goldman prognozează paritatea euro-dolar

6-format3

Goldman prognozează paritatea euro-dolar
Redresarea economică din SUA și creșterea viitoare a ratelor dobânzilor vor atrage investitorii. În același timp, zona euro nu ține pasul. În următorii trei ani monedele vor fi, potrivit Goldman Sachs aproape egale ca valoare.

Potrivit analistului de schimb valutar de la Godlman Sachs, moneda euro este de așteptat să ajungă la paritate cu dolarul până la sfârșitul anului 2017. De la cea mai mare valoare a anului înregistrată la începutul lunii martie de aproximativ 1,3930 dolari, moneda unică a pierdut în constant din valoare până la un total de 5,6% până la 1,3137 dolari.

Potrivit Goldman Sachs, tendința este în ultimele luni doar începutul unui declin prelungit. Diferența de randament între Statele Unite și zona euro este probabil să continue să consolideze și să încurajeze investitorii să schimbe în favoarea unor investiții cu profituri mai mari, se arată într-o notă de cercetare.

În șase luni analiștii se așteaptă ca moneda euro să ajungă de la un nivel de 1,25 de dolari într-un an la 1,20 de dolari pentru un euro. Pe drumul către paritate este de așteptat ca la sfârșitul anului 2015 să vedem rapoarte de 1,15 dolari pentru un euro și 1,05 dolari, un an mai târziu, conform prognozie. La sfârșitul anului 2017 moneda euro este probabil să ajungă pentru prima dată în echilibru cu moneda americană pentru prima dată de la introducerea sa în formă fizică în anul 2002.

http://www.teleboerse.de/devisen/Goldman-prognostiziert-Euro-Dollar-Paritaet-article13529061.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 40