Goldman Sachs avertizează investitorii

3289F200DF9F9A3D

Goldman Sachs avertizează investitorii
Cuvintele analiștilor cântăresc greu. La scurt timp după maximele din toate timpurile de pe New York Wall Street, experții de pe piață se aștepată ca Goldman Sachs să sufere de o scader pe piața de valori. Oare a trecut piața de valori peste marele boom?

Gigantul bancar american Goldman Sachs recomandă pentru următoarele luni o reticență în a investi pe piața de valori. Cum instituția financiară a anunțat experții departamentului de analiză că ratingul acesteia a fost retrogradat cu recomandare neutră pe termen scurt. În limbaj strategic de investiții acest lucru înseamnă că nu se recomandă investiția.

O creștere a ratelor dobânzilor va împinge prețurile acțiunilor în jos în următoarele trei luni, recomandă Goldman Sachs pentru investitori. În mod evident, analiștii băncii se pregătesc astfel pentru o redresare iminentă a ratelor dobânzilor în zona dolarului. Șeful US Fed, Yellen a reafirmat în mod repetat în ultimele luni că vor adera la retragerea fondurilor de stimulare de la programul anterior.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Goldman-Sachs-warnt-Anleger-article13313206.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 30