Google adjudecă JetPac

 

RTR3CYGR

Google adjudecă JetPac
Gigantul american Google preia o aplicație cu sfaturi de călătorie pentru o sumă deocamdată necunoscută. JetPac evaluează pozele utilizatorilor din anunțuri publicate din greșeală.

Concernul american Google continuă campania de cumpărări și întărește expertiza in-house în analiza unor cantități mari de date cu ghidul pentru oraș JetPac. După achiziție, cererea în următoarele zile din App Store-ul de la Apple aproape că va dispărea. Așa-numitul suport, sprijinul tehnic pentru aplicații mobile în sistemul de operare Apple se va mai executa potrivit informațiilor până la 15 septembrie.

Pe pagina de start a ghidului digital stă scris “suntem aproape de Google”. De asemenea aceștia aștepată cu nerăbdare să deruleze proiecte importante cu colegii de la Google. O preluare de către un gigant high-tech precum Google, Apple sau Facebook este visul oricărui start-up din Silicon Valley și aduce un succes enorm pentru antreprenori.

Compania JetPac a fost fondată de Julian Green, Derek Dukes, precum și de dezvoltatorul de software Chris Raynor. Prețul de cumpărare al companiei nu a fost dat publicității.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Google-schnappt-sich-Jetpac-article13432816.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 50