Google angajează pe fostul șef de la Ford

370-Alan-Mulally-Ex-Ford-Chef-wird-Kontrolleur

Google angajează pe fostul șef de la Ford
Mașini, drone și sateliți. Pentru a pătrunde pe noi piețe tehnologice, Google se menține pe poziție. Alan Mulally aduce experiență de la slujbele sale de la Boeing sau Ford.

Ala Mulally, șef mulți ani la Ford, și-a găsit un nou loc de muncă la compania de internet Google. Acesta a fost numit în consiliul de administrație și a luat cifrele la puricat. Alan aduce cu sine o bogăție de experiență cu afaceri tehnologice și nu numai, consideră CEO-ul Google, Larry Page.

În vârstă de 68 de ani, Mullaly a fost în urmă cu câteva luni considerat în continuare un candidat pentru locul de muncă de top de la rivalul Microsoft. Mulally a fost între 2001 și 2006 șef al diviziei de aeronave comerciale a Boeing, înainte de a fi preluat conducerea producătorul suferind Ford.

Mulally a pus din nou compania pe picioare, astfel încât aceasta a supraviețuit crizei economice din 2009 fără faliment, în mod contrar rivalilor săi General Motors sau Chrysler. De puține săptămâni Mulally a renunțat la poziția de top din cadrul Ford.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Google-engagiert-Ex-Ford-Chef-Mulally-article13220636.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =