Google crește prea lent

RTX18S4Z

Google crește prea lent

Este greu chiar și pentru Google să satisfacă așteptările investitorilor. În ciuda unui salt al vânzărilor de 20%, raportul trimestrial de pe Wall Street se confruntă cu diferențe semnificative. Acțiunile se prăbușesc în timpce Google continuă să valoreze miliarde.

Afacerile de la Google nu merg atât de bine pe cum se așteptau investitorii. Cifra de afaceri a crescut în ultimele trei luni comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut cu 20% până la cifra totală de 16,52 miliarde, dar s-a situat sub așteptările ambițioase. Observatorii de pe piață s-au așteptat în medie la o sumă de 16,6 miliarde de dolari.

Chiar și în cazul profitului grupul de internet a ratat prognozele. Câștigul net s-a ridicat la 2,81 miliarde de dolari. Google a anunțat un câștig de 6,35 de dolari pe acțiune și astfel considerabil mai mult decât anul trecut. Brokerii au avut curaj să se aștepte chiar la 6,55 dolari.

Cifrele nu au sosit bine pe Wall Street. Google a dezmăgit constant în ultima perioadă așteptările jucătorilor de pe bursă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Google-waechst-zu-langsam-article13797461.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 20