Google cumpără firmă de linguri high-tech

loeffel2

Google cumpără firmă de linguri high-tech
Este o invenție mică ce ar putea îmbunătăți viața multor persoane. Un Start-up american produce lingura care ajută pacienții cu Parkinson să mănânce. De acest lucru a devenit acum conștientă societatea americană Google.

Cu sediul în SUA, Google se întărește prin achiziționarea unui producător de linguri de înaltă tehnologie în domeniul medical. Google a anunțat că a dobândit Labs Lift. Un preț pentru tranzacție nu a fost numit de Google.

Lift Labs produce lingura pentru persoanele cu boli neurologice, precum boala Parkinson, sau tremur sever. Lingura, numită Liftware, este echipată cu mulți senzori. Aceștia au ca scop combatarea tremurului din mâini și permite astfel pacientului să mănânce.

O astfel de lingură high-tech costă 295 dolari. Google se amestecă, pe lângă afacerea cu motorul de căutare, în mai multe domenii. Deci există printre altele, ochelari de date, ce afișsează videoclipuri, precum și e-mailuri sau alt tip de conținut, realizând chiar și o conexiune la internet.

Google se ocupă de asemenea de dezvoltarea unui automobil care se conduce singur. Grupul testează, de asemenea, o lentilă de contact digitală pentru diabetici. Aceasta ar trebui să fie capabilă să măsoare valoarea zahărului din sânge, pe baza lichidului lacrimal.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Google-kauft-Firma-fuer-High-Tech-Loeffel-article13586501.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =