Google Duo ar trebui să fie mai bun ca Facetime

871e3522ef3e8a4d71782bda1abc947f

Simplu, economic și disponibil pe orice platformă: Duo ar urma să fie în sfârșit platforma de videotelefonie care să facă concurență reală pentru Skype-ul de la Microsoft sau Facetime de la Apple.

În ceea ce privește videotelefonia, Google a avut parte de multe, dar numai de succes nu. Acest lucru este posibil să se schimbe odată cu introducerea aplicației Duo, care va fi disponibilă în următoarele zile peste tot în lume pentru platformele Android și iOS. Google nu a reinventat tehnologia, Duo pur și simplu o implementează într-un mod care o face foarte simplă și ușor de utilizat, astfel încât utilizatorii de Skype sau Facetime ar putea să arunce o privire.

Google subliniază, într-o postare pe blog, că aplicația se adaptează condițiilor schimbătoare a rețelei. Dacă lățimea de bandă este redusă, Duo reduce automat rezoluția, astfel încât utilizatorul să poate efectua sau continua apelurile video fără probleme. Iar atunci când sunteți pe drum, Duo comută tot în mod automat între rețele WLAN și conexiunea mobilă a operatorului, fără ca legătura să se întrerupă. Dacă totuși calitatea conexiunii este prea redusă, Duo comută automat pe modul exclusiv audio.

Prin funcția de “cuckoo” Google introduce o funcționalitate extrem de practică în aplicația sa de videotelefonie. Dacă este activată, utilizatorul poate să vadă deja înainte de a răspunde persoana care îl apelează. În acest fel pot fi evitate situații jenante sau cel apelat își poate da seama imediat despre ce va fi vorba în discuție. Această funcție este disponibilă doar în ecranul din sistemul Android, pe iPhone sau iPad este necesară deschiderea aplicației.

http://www.n-tv.de/technik/Google-Duo-soll-besser-als-Facetime-sein-article18428651.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =