google glass again

ghost-replays-zombies-runaway-trains-race-yourself-google-glass-makes-exercise-fun

Google Glass din nou în vânzare
Google a pus din nou în vânzare, setul cu cască de sticlă pentru publicul larg, dar de data aceasta pare a fi o afacere permanentă. Luna trecuta Google a pus dispozitivul la vânzare pentru publicul larg, pentru prima dată. Aceasta a fost o oferta de o zi, după care Google a anuntat ca stocul aproape s-a epuizat. Acum, compania a ” decis să se mute la un beta mai deschis “, prin oferirea, din nou a ochelarilor publicului larg, pentru același preț de 1.500 dolari. Ca și anterior, aceştia vor fi disponibil numai pentru cei care trăiesc în SUA .

Google spune ca dispozitivul este considerat încă în stagiul beta , iar cei care cumpara acum fac parte din Programul Explorer, pe care Google l-a conceput în 2012, când a lansat primii ochelari. De atunci, peste 10.000 de oameni au primit ochelarii, ca parte a programului.
Cu toate acestea au existat numeroase aspecte, care au adus tot felul de discuţii, la lansarea Google Glass, legate de viața privată, în special în jurul purtatorilor clandestini, datorită captarii de imagini și înregistrări video ale persoanelor fără consimțământul sau cunoștința acestora. Însă, Google spune ca este foarte clar atunci când ochelarii sunt folositi pentru a înregistra, in acel moment ceva ca o lumină roșie este vizibilă pe ecran, iar un zgomot apare atunci când cineva descarcă o fotografie.

http://www.ibtimes.co.uk/google-glass-goes-sale-public-again-1448475

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1