Google Home are un start bun

Google Home este disponibil și în Europa. În teste, dispozitivul se arată convingător, în special datorită ușurinței în utilizare și percepției sale ascuțite. Se remarcă de asemenea, faptul că asistentul este totuși un începător.

După ce acesta a fost lansat anul trecut în noiembrie în SUA, Google Home a reușit să ajungă și în Europa și implicit în Germania. La fel ca și în cazul Amazon Echo, este vorba despre un difuzor comandat vocal, prin intermediul căruia utilizatorii pot obține informații, pot comanda un sistem de Smart Home și ajută la organizarea activității zilnice. Acesta are un preț de 150 de euro și a fost testat de jurnaliștii germani în urmă cu câteva zile.

Începutul e foarte simplu: se instalează aplicația de Home, se deschide difuzorul și se urmează instrucțiunile, iar după 1-2 minute dispozitivul este gata de folosire. Prin comanda “OK Google” asistentul este trezit și i se pot pune întrebări sau indicații. Practic are același funcții ca și un telefon cu Android de ultimă generație cu asistentul digital activat. Astfel că i se pot pune orice fel de întrebări, la care asistentul va răspunde cu ajutorul motorului de căutare Google și a multor celorlalte servicii pe care le deține.

http://www.n-tv.de/technik/Google-Home-startet-ziemlich-gut-article19971880.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 61