Google introduce Nexus 6 și 9

in-zwei-unterschiedlichen-designs-praesentiert-google-das-neue-nexus-6

Google introduce Nexus 6 și 9
Nou de la Google: prin introducerea Smartphone-ului Nexus 6, a tabletei Nexus 9 și a sistemului de operare Android Lollipop, concernul prezintă o gamă complet nouă de produse.

Google reîmprospătează sistemul său de operare Android și aduce un nou smartphone și o nouă tabletă din seria Nexus. Noua versiune de Android este numită Lollipop și respectă astfel tradiția Google de a-și numi noile versiuni cu denumiri de dulciuri.

Noul smartphone Nexus 6 este proiectat de Motorola. În Statele Unite acesta va putea fi comandat de la sfârșitul lunii octombrie iar primele unități ar putea fi livrate în luna noiembrie. Ecranul de 5,96 inch are o rezoluție de 1440×2560 pixeli (493 ppi). Procesorul are patru nuclee ce rulează la o viteză de 2,7 Ghz. Camera foto prezintă o rezoluție maximă de 13 megapixeli. Capacitatea de stocare este de 32 ori 64 de gigabytes. Bateria ar trebui să țină în jur de 24 de ore în condițiile unei utilizări continue, spun cei de la Google.

Tableta Nexus 9 a fost dezvoltată împreună cu cei de la HTC. Aceasta poate fi precomandată din data de 17 noiembrie. Dimensiunea ecranului este de 8,9 inch. Camera foto din partea de spate are 8 megapixeli iar cea frontală 1,6 megapixeli. De asemenea, a fost încorporat un procesor ce operează pe 64 de biți la frecvența de 2,3 Ghz.

http://www.faz.net/aktuell/technik-motor/computer-internet/google-stellt-das-neue-nexus-vor-13207876.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 87 =