google la piata

RTR2JNX1

Rezerve de miliarde pentru achiziții
Google ste în căutarea unor obiective pentru preluare. Gigantul internetului nu are limite clar stabilite în privința mijloacelor financiare. Ar putea susține cu ușurință un număr mare de achiziții în valoare de miliarde.

Google planifică un tur major de achiziții. Gigantul internetului deține până la 30 de miliarde de dolari ce sunt gata să fie folosiți în achiziții. Numărul a fost menționat anterior Comisiei de Valori Mobiliare în documente confidențiale, ce au fost apoi publicate. De asemenea, este clar faptul că Google a pregătit o preluare de aproximativ 4-5 miliarde de dolari. Cu toate acestea, grupul nu a oferit informații cu privire la începutul acestei campanii de cumpărături.

Google externalizează, precum multe alte mari companii de tehnologie, mare parte din profiturile sale în afara Statelor Unite. Dacă banii ar fi raportați pe teritoriul Statelor Unite, grupul ar avea de achitat taxe și impozite mult mai mari. Deși compania a fost criticată sever pentru aceste practici financiare, se presupune că banii ce au fost plasați în străinătate vor fi folosiți în mare parte pentru realizarea de preluări, după cum asigura însăși grupul în scrisoare sa de anul trecut din decembrie.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Wen-will-Google-kaufen-Internetkonzern-legt-30-Milliarden-Dollar-fuer-Akquisitionen-beiseite-article12873511.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 22