Google lansează în sfârșit ARCore 1.0 pentru Android

Într-unul din cele mai prost păstrate secrete ale viitorului Mobile World Congress, Google a lansat oficial ARCore pe Play Store, pentru proprietarii de smartphone-uri Android de top.

Într-o postare recentă de pe blog, Google a promovat toolkit-ul său de realitate augmentată pentru platforma Android, de la versiunea de preview pentru dezvoltatori la verisunea 1.0, chiar la timp pentru evenimentul anual de la Barcelona care începe săptămâna viitoare și promite câteva surprize AR de la diferite companii.

La lansare ARCore va fi disponibil pentru 13 dispozitive, pe care Google le evaluează la circa 100 de milioane de unități în toată lumea. În plus față de dispozitivele care suportă ARCore developer preview și anume telefoanele Google Pixel, Samsung Galaxy S7, S8 și S8+, ARCore va funcționa pe Samsung Galaxy S7 Edge, LG V30 și V30+, care rulează Android O, Asus Zenfone AR și OnePlus 5.

Universul ARCore va continua să se extindă, pe măsură ce Google lucrează la portarea toolkit-ului către mai multe dispozitive marca Samsung, Huawei, Motorla, Asus, Xiaomi, Nokia, ZTE, Sony Mobile sau Vivo. În China, Google vrea să aducă ARCore pe dispozitivele pe care Huawei, Xiaomi sau Samsung le vând acolo.

https://mobile-ar.reality.news/news/google-finally-releases-arcore-1-0-for-android-users-adds-google-lens-photos-app-0183105/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 9 =