Google vrea să prezinte Android Pay

mobile-payments-safe11-940x638

Google vrea să prezinte Android Pay

Este deja cunoscut faptul că Google cochetează cu ideea unui sistem mobil de plăți. Iar acum iese și ceva concret. La conferința sa de dezvoltare concernul vrea să prezinte această funcție a sistemului de operare Android. Un raport numește deja primele detalii.

Google vrea potrivit unui raport al unui ziar să prezinte noul sistem de plăți pentru dispozitive cu Android. Cu serviciul Android Pay comercianții vor putea primi plăți prin carduri de credit prin intermediul aplicațiilor și programe de fidelizare a clienților, raportează New York Times. Concernul internet vrea să prezinte platforma la conferința de dezvoltare Google I/O ce va avea loc joi seara potrivit fusului orar european.

Iar în afară de acestea, utilizatorii vor putea să își trimită bani unul altuia prin intermediul serviciului financiar Google Wallet, se mai spune în anunțul care citează persoane informate. Managerul Google, Sundar Pichai, a anunțat lucrul la un sistem de plată pentru Andoid pentru prima dată la începutul lunii martie. Conferința anuală Google I/O, ce ține două zile este evenimentul central în care gigantul internetului prezintă noile sale versiuni ale sistemului de operare Andoid sau alte noi produse sau servicii ale sale. Acolo au fost prezentat spre exemplu ochelarii inteligenți Google Glass, ce au fost mai apoi retrași de pe piață.

Acum la San Francisco va fi oferită printre altele prima perspectivă asupra următoarei versiuni de Android. Iar potrivit regulii nescrise a celor de la Google, aceasta va primi numele a ceva dulce ce începe cu litera M. Versiunea actuală prezentată în urmă cu un an de zile se numește Lollipop. Iar în cadrul Android M ar putea fi incluse, potrivit rapoartelor din presă, printre altele și noi interfețe pentru senzorii cititori de amprente. Printre altele Google mai dorește să îmbunătățească durata de viață a bateriei și să rafineze setările de confidențialitate.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Google-will-Android-Pay-praesentieren-article15187386.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 52