GOOGLE IN ORADEA

image-google-glassesGOOGLE IN ORADEA

Google Romania lanseaza programul pentru studenti “Online Marketing Academy”printre orasele desmenate cu acest scop fiind si ORADEA.Ieri au  inceput inscrierile in programul Online Marketing Academy (OMA), lansat in colaborare cu universitati din noua orase din Romania – Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Oradea, Timisoara si Craiova.

Online Marketing Academy este primul program educational de nivel national organizat de Google in Romania si, prin amploarea sa, unul dintre cele mai importante programe educationale organizate de Google in Europa.

Programul se adreseaza studentilor care doresc sa-si dezvolte cunostintele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialisti Google si traineri certificati. La finalul cursurilor, fiecare student va primi din partea Google Romania o diploma de participare la programul Online Marketing Academy, iar cei interesati de o cariera in mediul online vor avea acces la trainingurile avansate din semestrul al II-lea.

Pe parcursul trainingurilor, studentii vor avea ocazia sa se intalneasca cu echipa Google Romania si cu agentii de advertising de top din tara, sa afle mai multe despre cum se realizeaza o campanie de publicitate in mediul online, despre promovarea pe google.ro si despre ce inseamna sa lucrezi intr-o agentie de publicitate. Antreprenori cu experienta le vor vorbi despre modele de business in online si exemple de succes, iar traineri certificati de Google le vor demonstra cum pot sa foloseasca Google AdWords si Google Analytics in promovarea online.

“Prin acest program ne dorim sa punem bazele urmatoarei generatii de specialisti in marketing online. De aceea, pe langa cursurile practice bazate pe studii de caz, le vom pune la dispozitie absolventilor OMA o platforma de joburi prin care vor putea fi contactati de companii si agentii interesate de astfel de specialisti”, spunea Rares Rusu, Marketing Manager la Google Romania.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1