Grant Morrison semnează un acord de conținut cu Magic Leap

Magic Leap image

Firma Square Slice Studios a lui Grant Morrison, autor de benzi desenate, a semnat recent un acord privind conținutul cu Magic Leap. Dacă ați citit o carte de benzi de desenate cândva în utimele două decenii, există șanse mari să vă entuziasmeze această veste. Morrison este la urma urmei unul dintre cei mai interesanți scriitori care lucrează în prezent în domeniul benzilor desenate.

Scriitorul scoțian a ajuns să fie cunoscut prin serii sau titluri cum ar fi “The Invisibles” din anii `90, înainte să se implice într-unele din cele mai interesante cărți cu supereroi, de la All-Star Superman la noul X-Men. A colaborat și cu Magic Leap între timp iar cei care au savurat noile creații spun că merită încercate.

Morrison și-a încercat talentul cu o serie de medii pentru povestiri. Scriitorul se află în spatele seriei SyFy numită “Happy!”, împreună cu adaptarea viitoarei povești a canalului, Brave New World. A cochetat o vreme și cu realitatea augmentată, fiind consultant al companiei Magic Leap încă din primele sale zile.

Povestirile sunt pasiunea sa și a descoperit că există platforme noi care îi permit să își extindă granițele creative, a spus Morrison pentru Deadline, care a fost cap de afiș cu ocazia San Diego Comic Con. Magic Leap este o platformă extraordinară pentru povestiri și lumea este entuziasmată să colaboreze pentru crearea de conținut care ne ajută să aducem la realitate cele mai aprinse vise.

https://techcrunch.com/2018/07/20/comics-writer-grant-morrison-signs-a-content-deal-with-magic-leap/?guccounter=1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 16